Veste șocantă! A murit! Unul dintre cei mai iubiți actori ai momentului s-a stins la 48 de ani!

O veste cruntă s-a propagat rapid în această dimineață. Paul John Vasquez, unul dintre starurile celebrului serial de televiziune Sons of Anarchy, a murit la 48 de ani în urma unui atac de cord.

O veste cruntă s-a propagat rapid în această dimineață. Paul John Vasquez, unul dintre starurile celebrului serial de televiziune Sons of Anarchy, a murit la 48 de ani în urma unui atac de cord.

Luni noapte, actorul a fost găsit fără suflare în propriul apartament, informația fiind confirmată de apropiații bărbatului după ce a apărut în presa de peste Ocean, respectiv pe site-ul TMZ.

Veste șocantă! A murit! Unul dintre cei mai iubiți actori ai momentului s-a stins la 48 de ani!

Se pare că unul dintre prietenii săi a fost cel care l-a găsit în stare de inconștiență, acesta fiind și cel care a anunțat ambulanța. În ciuda eforturilor făcute de paramedici pentru a-l readuce la viață, Vasquez nu a mai putut fi salvat, fiind declarat mort la puțin timp după sosirea echipajelor.

Paul John Vasquez era un cunoscut actor de televiziune fiind distribuit în mai multe roluri din seriale tv celebre, precum „How I met your mother”, „ER”, „CSI: New York” și „Sons of Anarchy”.

Ultimele știri