Căutare Live

Premiera in Romania! Regizorul Gabriel Boholt lanseaza primele filme 3D romanesti

Regizorul Gabriel Boholt a realizat primele filme tridimensionale ”Made in Romania”.

Este vorba de o trilogie de documentare artistice etnografice, "Mos Pupaza", "Culegatorii de folclor" si "Nunta in Maramures", toate dedicate mereu fascinantului tinut din nordul tarii, pelicule ce vor fi lansate la sfarsitul lunii curente. Curajosul proiect este rodul muncii unei numeroase echipe de profesionisti in domeniul cinematografic ai Romania Film, coordonata de Gabriel Boholt, proiect initiat si supervizat de catre directorul respectabilului brand al cinematografiei romanesti, Marius Iurascu.

„Filmarile High Definition 3D au cerut o pregatire minutioasa s-a folosit echipamente tehnice unice in Romania, camere de peste 100.000 euro, efort ce va aduce satisfactii extraordinare celor ce simt romaneste si nu numai", a spus regizorul.

Gabriel Boholt a realizat mai multe lucrari fotografice si cinematografice, amintim expozitia "Ignat in Maramuresul istoric" si scurt metrajul "Pelerinaj in Tara Oasului" inspirate din traditiile maramuresenilor si osenilor.

Keira Knightley o va interpreta pe Anna Karenina, iar Jude Law va fi sotul ei... VIDEO! A murit Spartacus - Andy Whitfield a decedat in bratele sotiei!...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri