Antena Căutare

Primele imagini din cel mai nou film al lui Martin Scorsese, lansate de Netflix

Primele imagini din cel mai nou film al lui Martin Scorsese, „Irlandezul: Asasinul mafiei/ The Irishman”, cu Robert De Niro, Al Pacino şi Joe Pesci în distribuţie, au fost lansate miercuri de Netflix.

Primele imagini din cel mai nou film al lui Martin Scorsese, „Irlandezul: Asasinul mafiei/ The Irishman”, cu Robert De Niro, Al Pacino şi Joe Pesci în distribuţie, au fost lansate miercuri de Netflix.

Lungmetrajul va fi disponibil pe reţeaua de streaming din toamna acestui an, după ce va avea premiera mondială la New York Film Festival, pe 27 septembrie.

Cu un buget de peste 140 de milioane de dolari, filmul reprezintă a noua colaborare a lui De Niro cu Scorsese şi prima a lui Pacino cu cineastul american.

Din distribuţie mai fac parte Harvey Keitel, Bobby Cannavale, Anna Paquin şi Ray Romano.

„The Irishman” este o saga epică despre crima organizată din America de după cel de-al Doilea Război Mondial, expusă prin ochii veteranului de război Frank Sheeran, escroc şi asasin plătit care a lucrat pentru unele dintre cele mai cunoscute personaje ale secolului XX.

O poveste care se întinde pe parcursul a câteva decenii, filmul urmăreşte unul dintre cele mai mari mistere nerezolvate din istoria americană - dispariţia legendarului preşedinte de sindicat Jimmy Hoffa - şi prezintă o călătorie extraordinară prin coridoarele ascunse ale crimei organizate: modul de funcţionare, rivalităţile şi legăturile cu politica.

Pacino este Jimmy Hoffa, iar De Niro interpretează rolul Frank Sheeran, asasin plătit şi lider de sindicat. Filmul e bazat pe cartea „I Heard You Paint Houses” a lui Charles Brandt.

Scenariul este semnat de Steven Zaillan, iar producători sunt Martin Scorsese, Robert De Niro, Jane Rosenthal, Emma Tillinger Koskoff, Irwin Winkler, Gerald Chamales, Gaston Pavlovich şi Randall Emmett.

Sursa : news.ro

Regizorul Luca Guadagnino, în negocieri pentru a realiza adaptarea „Lord of the Flies” produsă de Warner Bros.... Producătorul şi regizorul,Harold Prince, a murit...
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x