Primul episod al sezonului 4 din serialul "Riverdale" îi va aduce un omagiu lui Luke Perry

 

Anunţul a fost făcut pe Twitter de creatorul serialului, atunci când filmările la noile aventuri ale lui Betty, Archie, Veronica şi Jughead au început vara aceasta. 

"Este probabil episodul cel mai important din "Riverdale" pe care îl vom filma anul acesta, chiar pentru totdeauna. Un omagiu prietenului nostru defunct. Sunt recunoscător pentru această oportunitate de a-i onora pe Luke şi Fred (personajul pe care actorul îl juca)", a scris Roberto Aguirre Sacasa. 

Luke Perry a murit la vârsta de 52 de ani, la Spitalul St. Joseph din Burbank, California, în urma unui atac vascular cerebral.

Perry, mai cunoscut pentru rolul Dylan McKay din serialul produs de Fox în anii 1990, "Beverly Hills, 90210", a colaborat cu "Riverdale" încă de la debut, în 2016. Fred Andrews interpretat de el este tatăl lui Archie Andrews (K.J. Apa), personajul principal din adaptarea Archie Comics. El a filmat pentru un rol în viitorul film al lui Quentin Tarantino despre criminalul în serie Charles Manson "Once Upon a Time in Hollywood".

Sursa : news.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI