Primul episod al sezonului 4 din serialul "Riverdale" îi va aduce un omagiu lui Luke Perry

Primul episod din sezonul 4 al serialului de televiziune "Riverdale", care va fi difuzat din 9 octombrie, îi va aduce un omagiu actorului Luke Perry care a murit pe 4 martie.

Anunţul a fost făcut pe Twitter de creatorul serialului, atunci când filmările la noile aventuri ale lui Betty, Archie, Veronica şi Jughead au început vara aceasta.

"Este probabil episodul cel mai important din "Riverdale" pe care îl vom filma anul acesta, chiar pentru totdeauna. Un omagiu prietenului nostru defunct. Sunt recunoscător pentru această oportunitate de a-i onora pe Luke şi Fred (personajul pe care actorul îl juca)", a scris Roberto Aguirre Sacasa.

Luke Perry a murit la vârsta de 52 de ani, la Spitalul St. Joseph din Burbank, California, în urma unui atac vascular cerebral.

Perry, mai cunoscut pentru rolul Dylan McKay din serialul produs de Fox în anii 1990, "Beverly Hills, 90210", a colaborat cu "Riverdale" încă de la debut, în 2016. Fred Andrews interpretat de el este tatăl lui Archie Andrews (K.J. Apa), personajul principal din adaptarea Archie Comics. El a filmat pentru un rol în viitorul film al lui Quentin Tarantino despre criminalul în serie Charles Manson "Once Upon a Time in Hollywood".

Sursa : news.ro

Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri