Căutare Live

Seriale coreene pe care trebuie să le vezi într-o viață. Care sunt producțiile de top pe care nu trebuie să le ratezi

Dacă ești fanul serialelor coreene, iată o listă de seriale pe care nu trebuie să le ratezi.

Din serialul Viața secretă a secretarei mele aflăm povestea unui manager de departament care se îndrăgostește de secretara lui

AntenaPLAY

Filmele coreene și-au câștigat treptat popularitatea și în rândul iubitorilor de seriale din România. Atunci când ai câteva ore libere și dorești să te relaxezi, un serial îți oferă ocazia perfecta să te bucuri de weekend sau de o seară de film cu cei dragi.

Iată care sunt serialele coreene pe care trebuie să le vezi neapărat, dacă ești un împătimit al culturii coreene și al serialelor de succes.

Seriale coreene pe care trebuie să le vezi

The World of the Married (2020)

O doctoriță cu o viață aparent perfecta descoperă ceva ce îi schimbă complet atitudinea. Ea află că soțul ei o înșeală și în încercarea ei de a se răzbuna pe cel care i-a fost infidel, cei doi soți intră într-o dispută. Atât doctorița, cât și soțul ei caută să se răzbune unul pe celălalt folosindu-se de o serie de planuri pe care le pun ei la cale.

Citește și: Top 10 cele mai populare seriale din 2021. Cine ocupă primul loc

Goblin (2016)

Drama romantică Goblin este un serial care descrie povestea de viață a unui goblin în vârstă de 939 ani, cunoscut și ca Protectorul de Suflete. El se îndrăgostește de o fată, dar pentru a fi cu ea, el trebuie să renunțe la viața sa veșnică și să devină muritor.

The Secret Life of My Secretary (2019)

Din serialul Viața secretă a secretarei mele aflăm povestea unui manager de departament care se îndrăgostește de secretara lui. Acest bărbat a trecut printr-o experiență traumatizantă și acum nu mai are abilitatea să recunoască fețele celor din jur. Astfel, el nu mai știe cine îi e prieten sau dușman.

El se aliază cu secretara lui pentru a desluși misterul atacului asupra sa, în timp ce cei doi se îndrăgostesc pe neașteptate. Serialul se vede pe AntenaPLAY, iar fanii filmelor coreene se vor putea bucura de două episoade noi în fiecare luni!

Descoperă și cine sunt actorii principali din serialul coreean The Secret Life of My Secretary. Află cum este viața lor dincolo de camerele de filmat.

Vincenzo (2021)

Vicenzo Cassano este un avocat al mafiei din Italia, născut în Coreea de Sud. El se întoarce în țara sa natală din cauza unor amenințăti venite din partea doua grupări diferite. În Seoul, Vicenzo se aliază cu o avocată pentru a reuși să prindă toți criminalii.

Hotel del Luna (2019)

În serialul Hotel del Luna aflăm că în acest hotel din Seoul și-au găsit locul multe suflete pierdute. Managera hotelului, Jang Man Wol, este blestemată să conducă acest hotel pentru o eternitate, drept pedeapsă pentru greșelile săvârșite în timpul vieții. Singurul mod în care se poate elibera de acest blestem este să găsească pe cineva care a comis greșeli mult mai mari decât ea de-a lungul vieții.

Citește și: HoYeon Jung, actrița principală din Squid Game, a atras privirile tuturor. Ce imagini a publicat pe Instagram

The Fiery Priest (2019)

Acestă dramă despre un preot catolic te va ține lipit de ecranul televizorului. Preotul are probleme de comportament și un detectiv de poliție de la Stația de Poliție Gudam îl ajută. Cei doi colaborează pentru rezolvarea unei crime a unui preot mai în vârstă.

Prison Playbook (2017)

Un jucător de baseball faimos are un viitor strălucit, până într-o zi în care e condamnat la închisoare pentru un an după ce și-a apărat sora într-un caz de agresiune sexuală. Fiind forțat să se adapteze la o viață în spatele gratiilor, el se întâlnește cu un prieten din copilărie care acum e paznicul închisorii.

Deluxe Taxi (2021)

Kim Do-Ki a terminat de curând studiile Academiei Navale și face parte din echipa de scufundări a orașului. După ce mama lui e ucisă cu sânge rece, viața I se schimbă complet. Kim ajunge șofer de taxi și se răzbună pe pasagerii care aleg să călătorească cu el.

100 Days My Prince (2018)

În serialul 100 Days My Prince, Prințul Lee Yul este forțat să plece de la palat după ce descoperă un secret care îi pune viața în pericol. După ce un accident teribil îl face să își piardă memoria, un medic îl ajută să se recupereze și îl minte că e căsătorit cu fiica sa, Lee Yul. Prințul devine om de rând și rămâne într-o relație cu Lee Yul, însă lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

Hospital Playlist (2020)

Dacă ești fanul serialelor în genul Grey's Anatomy, atunci acest serial te va face să îl îndrăgești pe loc. Această dramă spune poveștile mai multor pacienți, dar și a medicilor care lucrează într-un spital. Cel cinci medici, care sunt personajele principale, sunt prieteni de 20 de ani și acum sunt colegi, trecând împreună printr-un carusel de emoții în spitalul în care sunt instruiți.

Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x