Top 4 filme online despre Steve Jobs și Apple

 
+5 click pentru
galerie

Fondatorul Apple, Steve Jobs a fost înainte, dar și după moarte o inspirație pentru cinematografie. Geniul esteticii în tehnologie, Jobs (1955-2011), a trăit după credința: „Oamenii nu-și dau seama ce vor, până nu le arăți tu” și a avut un succes colosal. Iată top 4 cele mai interesante filme despre impresionanta viață a lui Steve Jobs.

Pirates of Silicon Valley (1999)

Acest film este unul de semi-unor despre bărbații care au adus thenologia în lume. Vița la colegiu, înființarea companiilor și deciziile pe care aceștea le-au luat pentru a construi imperiile Apple Computer și Microsoft Inc sunt prezentate în acest film biografic.

Steve Jobs: The Man in the Machine (2015)

Poate cea mai critică descriere prezentată a lui Steve Jobs o regăsim în acest film unde ne este prezentată atât latura idolatrizată de inventator a avestuia, cât și pe cea de tiran. O privire sinceră asubpra vieții acestuia și asupra esenței legendei Apple și a valorilor sale care modelează cultura Silicon Valley în zilele noastre.

Jobs (2013)

Steve Jobs este portretizat de Ashton Kutcher într-un film de dramă biografic. Regizat de Joshua Michael Stern, filmul spune povestea studentului de la Reed College care a introdus iPod-ul în viețile oamenilor, moment care a marcat istoria omenirii pentru totdeauna.

Steve Jobs (2015)

Este un film de teatru biografic regizat de Danny Boyle în 2015 și scris de Aaron Sorkin. Filmul este structurat în trei acte care acoperă 14 ani (1984-1998) din viața lui Steve Jobs. „Steve Jobs” a avut premiera la Festivalul de Film de la Telluride din 2015, la 5 septembrie 2015, și a fost o lansare limitată în New York și Los Angeles. La 9 octombrie 2015 a putut fi văzut la nivel național în Statele Unite, la 23 octombrie 2015facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe