Top 7 filme online despre Facebook, Internet și Calculatoare

 
+7 click pentru
galerie

Top 7 filme online despre Facebook, Internet și Calculatoare. The Social Network, The Net 2.0, The Net și Eagle Eye sunt doar câteva din filmele ce se află în topul celor mai bune filme cu și despre internet.

Filmele în care internetul joacă un rol important nu au apărut doar recent, însă treptat, rolul jucat de internet și calculatoare s-a schimbat. Dacă înainte internetul putea distruge întrega lume acum este doar un mod de a aduce lumea mai aproape.

Iată un Top 7 filme online

Locul 7. The Fifth Estate ( 2013) 

Într-o eră a secretelor de stat, a dezvăluirilor scandaloase în presă și a traficului cu informații ascunse opiniei publice, WikiLeaks a schimbat regulile jocului.

Bazat pe evenimente petrecute în realitate, The Fifth Estate arată cum încercarea de a demasca adevărurile cosmetizate și corupția marilor puteri a transformat o inițiativă mediatică în cea mai discutată organizație a secolului 21.

Locul 6. Eagle Eye ( 2008)

In "Ochi de Vultur", Jerry Shaw și Rachel Holloman sunt doi străini adunați laolalta de un apel telefonic misterios al unei femei pe care niciunul dintre ei nu a cunoscut-o.

Necunoscuta ii amenință pe Rachel și Jerry că le ia viata, lor și familiilor lor, forțându-i astfel să intre în jocuri periculoase și în situații limită, urmărindu-le fiecare mișcare prin intermediul unor dispozitive care astăzi fac parte din cotidian și se gasesc până și în supermaket-uri. 

Locul 5. Takedown (2000) 

Film bazat pe prinderea lui Kevin Mitnick, despre care realizatorii producției sunt de parere că ar fi cel mai bun din lume. Acesta, dependent de noi provocări, caută tot mai multe cybertrofee cu care să se laude, ceea ce-l face să spargă calculatorul unui expert în securitate. Cu această ocazie, Mitnick obține exact ce și-a dorit și chiar mai mult de-atat. Mult mai mult...

Locul 4. Hackers ( 1995) 

Thriller futurist care o prezintă pe fenomenala Angelina Jolie în splendoarea ei timpurie, acest film a fost unul dintre cele mai vizionate în anul 1995.

Dade Murphy este un puști a cărui fascinație pentru computere degenerează în manie în momentul în care ajunge să spargă bazele de date ale mai multor bănci de pe Wall Street. Mai mult, talentul nociv al lui Dade, supranumit Zero Cool, este pe cale să provoace un adevărat crash financiar.

Locul 3. The Net ( 1995) 

Internetul face totul posibil. Cyber-spațiul este a opta minune a lumii. Nu și pentru Angela Bennet, o expertă în computere pentru care pasiunea pentru universul digital se transformă în cel mai negru coșmar al vieții ei.

Într-o zi, în timp ce se află în fața monitorului, Angela dă din întâmplare peste niște informații guvernamentale strict secrete. Fără să dea prea mare importanță aceastei descoperiri, Angela pleacă în Mexic într-o vacanță pe care și-o planificase de mult.…

Locul 2. The Net 2.0 ( 2006) 

Hope Cassidy, o frumoasã expertă în computere care cãlãtoreste la Istanbul pentru slujba perfectã si este prinsã într-o înscenare high-tech.

Urmãrirea se declanseazã iar Hope trebuie sã-si punã mintea la contributie si frumusetea la bãtaie ca sã rezolve misterul. Multumitã ajutorului unui sofer de taxi si a unei stewardese sexi, Hope descoperã adevãrul socant despre ceea ce i se întâmplã. Îsi poate lua înapoi trecutul înainte ca rãufãcãtorii sã-i steargã viitorul? Sau va fi prinsã în… retea?

Locul 1. The Social Network ( 2010)

Studentul la Harvard Mark Zuckerberg a creat rețeaua de socializare care mai apoi a ajuns să fie cunoscută drept Facebook. Este dat însă în judecată de doi frați care susțin că ideea a fost a lor și de co-fondatorul care ulterior a fost eliminat din afacere.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
Black Friday - nu rata ofertele

Vezi toate reducerile 

PREMIUM

Mai multe