Căutare Live

FOTO: Tuna, cel mai ciudat caine, face furori pe internet!

Tuna este un caine din rasa chiweenie care a facut furori pe internet. Asta pentru ca s-a nascut cu o mica malformatie la bot care il face tare amuzant!

Tuna a devenit rapid vedeta pe internet. Pe contul sau de Instagram, unde stapana sa pune poze zilnic, are peste 45.000 de fani.

Catelusul s-a nascut cu o malformatie la bot, avand maxilarul de jos mai mic si mai scurt decat cel de sus. Astfel, Tuna pare ca ranjeste incontinuu.

Stapana lui il fotografiaza in cele mai amuzante ipostaze si multi spun ca micutul ar semana cu Sid, lenesul din desenele animate "Ice Age".

FOTO: Instagram / tunameltsmyheart

VEDETE LA APA: Uite ce bine arata Roxana Vancea in costum de baie!... Ce a facut Adrian Enache atunci cand a auzit inima copilului: "S-a scurs pe perete"...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri