Cum să agăți în autobuz! Sigur nu vei da greș dacă faci asta!

Ți s-a întâmplat vreodată să vezi o tânără frumoasă în autobuz și totuși să nu știi cum să o agăți? Iată câteva sfaturi utile cu care sigur nu vei da greș!

Sfaturile sunt extrem de utile

1. Prezintă frumos

Dacă nu ești curtenitor din obișnuință, acesta este momentul. Începe prin a-i atrage atenția cu un gest frumos: oferă-i scaunul, dacă stai jos, poziționează-te astfel încat ea să aibă mai mult spațiu sau validează-i cardul dacă o vezi că se întinde neputincioasă către aparat, dacă ești în autobuz.

Deși totul se întâmplă într-un timp relativ scurt și, aparent, fără prea multă diversitate sunt multe moduri prin care un bărbat îi poate atrage atenția într-un mod plăcut unei femei într-un mijloc de transport în comun.

Se poate întâmpla uneori să îți găsești jumătatea în autobuz

2. Zâmbește

Fii binevoitor și zâmbește! Orice ar fi, nu adoptă atitudinea “durului” și a “seriosului”, căci vei părea cel mult înfumurat pentru femeia pe care ai pus ochii. Un zâmbet este, totodată, contagios și se prea poate să îi miște și ei colțul gurii. Atenție însă! Nu zâmbi trei stații de autobuz încontinuu, căci vei fi considerat un nebun care o urmărește. După cel mult zece secunde de contact vizual și zâmbet trebuie să faci un pas să o abordezi într-un fel, ca să nu te considere un maniac.

3. Vorbește-i

Chiar dacă este incomod să vorbești într-un mijloc de transport, poate te aude toată lumea sau poate nu te auzi nici tu din cauza zgomotului, încearcă totuși să o abordezi verbal, cu un zâmbet discret pe buze, spunând chiar și ceva banal.

Află aici mai multe detalii despre cum să cucerești pe cineva în autobuz!

Ultimele știri