Căutare Live

Jandarmeria LOVEȘTE din nou! Ce a făcut un plutonier care a ajuns la masa unui DJ! (VIDEO)

Jandarmeria Română lovește din nou! Pe pagina oficială de Facebook a apărut de curând un clip video care a făcut senzație! Ce mesaj i-a făcut pe români să se amuze copios?

Jandarmeria Română lovește din nou! Pe pagina oficială de Facebook a apărut de curând un clip video care a făcut senzație! Ce mesaj i-a făcut pe români să se amuze copios?

Surpriză uriașă pentru tinerii din România care vara aceasta merg la cel mai așteptat festival al momentului! Jandarmii au decis să facă show...la platane!

Muzica de la Festivalul Electric Castle răsuna pretutindeni atunci când un jandarm s-a așezat la platane și a arătat că știe să facă show!

„S-a dat startul festivalului Electric Castle 2018. Jandarmii Grupării Mobile Cluj-Napoca se vor asigura că toți participanții vor petrece în siguranță. La platane: plutonierul major Covașă Iulian”

Așa cum era de așteptat, clipul video de adunat mii de Like-uri și numeroase comentarii! Urmărește clipul video de mai sus ca să-l vezi pe jandarmul DJ!

Bancul zilei. O doamnă bine coboară în grabă dintr-un Porsche și intră la un cabinet medical... Incredibil! Cum a reacționat un britanic după ce a mâncat o savarină pe care i-a dăruit-o vecinul său român! Mesajul ace...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri