Jandarmeria LOVEȘTE din nou! Ce a făcut un plutonier care a ajuns la masa unui DJ! (VIDEO)

Jandarmeria Română lovește din nou! Pe pagina oficială de Facebook a apărut de curând un clip video care a făcut senzație! Ce mesaj i-a făcut pe români să se amuze copios?

Jandarmeria Română lovește din nou! Pe pagina oficială de Facebook a apărut de curând un clip video care a făcut senzație! Ce mesaj i-a făcut pe români să se amuze copios?

Surpriză uriașă pentru tinerii din România care vara aceasta merg la cel mai așteptat festival al momentului! Jandarmii au decis să facă show...la platane!

Muzica de la Festivalul Electric Castle răsuna pretutindeni atunci când un jandarm s-a așezat la platane și a arătat că știe să facă show!

„S-a dat startul festivalului Electric Castle 2018. Jandarmii Grupării Mobile Cluj-Napoca se vor asigura că toți participanții vor petrece în siguranță. La platane: plutonierul major Covașă Iulian”

Așa cum era de așteptat, clipul video de adunat mii de Like-uri și numeroase comentarii! Urmărește clipul video de mai sus ca să-l vezi pe jandarmul DJ!

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri