Căutare Live

Vestea mult așteptată a venit. Cele 40 de nume care vor urca pe scena de la Electric Castle. Jessie J. este unul dintre ele

Organizatorii festivalului Electric Castle vin cu noi surprize! Astăzi au anunţat că Jessie J. şi-a confirmat prezenţa pe scena de la Bonţida.

rganizatorii festivalului Electric Castle vin cu noi surprize! Astăzi au anunţat că Jessie J. şi-a confirmat prezenţa pe scena de la Bonţida.

De asemenea, zeci de nume mari au anunţat că vor participa la eveniment. Festivalul Electric Castle a ajuns deja la cea de-a şasea ediţie, iar anul acesta va avea loc între 18 și 22 iulie.

Pe lângă cele 20 de nume aflate deja în line-up de la Electric Castle, cum ar fi Damian Marley sau London Grammar, astăzi au fost anunţate încă 40 de artişti care vor urca pe scenele festivalului. Jessie J, Richie Hawtin, Mura Masa şi mulţi alţii.

Cu fiecare ediţie, numărul celor care au mers la Electric Castle a crescut, deşi de fiecare dată a plouat torenţial. După vânzările de până acum, ne arată că cel puţin undeva la 180 - 190 de mii de oameni vom avea în Bonţida.

Echipaţi doar cu un rucsac, ochelarii de soare şi neapărat o pelerină, petrecăreţii pot ajunge şi în acest an la Bonţida cu autocarele puse la dispoziţie de organizatori. Odată ajunşi acolo se pot caza în campingul oficial al festivalului sau la localnici care şi în acest an îşi vor transforma casele în mini-pensiuni.

Astăzi, de 1 martie, organizatorii oferă şi o promoţie la abonamente. Acestea costă 399 de lei. De mâine, vor fi 429 de lei. Pe măsură ce se apropie festivalul însă, preţul va tot urca.

Prin proiectul “Dragostea poartă Pantofii roșii”, Fundația Mereu Aproape luptă contra violenței împotriva femeilor... Şase autoportete realizate de Andy Warhol vor fi scoase la licitaţie cu zeci de milioane de lire...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri