Căutare Live

Mesajul unui LOCATAR furios face senzaţie pe INTERNET! "În atenţia unui ţăran prost"! Ce l-a putut scoate din sărite

Nu-ţi poţi alege vecinii, iar acest lucru se poate transforma într-un dezavantaj total. I s-a întâmplat şi unui bărbat, care, terorizat până peste măsură, a cedat şi a lăsat un mesaj în scara blocului, după o noapte de pomină

Nu-ţi poţi alege vecinii, iar acest lucru se poate transforma într-un dezavantaj total. I s-a întâmplat şi unui bărbat, care, terorizat până peste măsură, a cedat şi a lăsat un mesaj în scara blocului, după o noapte de pomină.

Enervat la maximum de o alarmă care a sunat o noapte întreagă, bărbatul a scris un mesaj dur pentru posesorul maşinii şi l-a lipit exact pe uşa de la intrare în bloc, după cum scriu şi cei de la jurnalul.ro.

Râzi cu lacrimi! Un câine mult prea... energic își scoate TÂRÂȘ stăpânul la plimbare (VIDEO)... VIDEO: Au crezut că vor da marea lovitură și vor face afacerea vieții lor, însă s-au înșelat! Ce s-a întâmplat când au i...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri