Căutare Live

PSY si Gangnam Style lovesc din nou! Un director de liceu face furori cu propria versiune de videoclip! (VIDEO)

Directorul unui liceu din orasul Warrington, Anglia, a devenit celebru pe Youtube, dupa ce a realizat propria versiune a videoclipului piesei "Gangnam Style", hit semnat de artistul sud-coreean PSY!

Jeff Hughes este directorul Liceului Penketh din Warrington si este in prag de pensionare, pentru ca se va retrage la sfarsitul acestui an universitar.

In decembrie, anul trecut, le-a promis unor elevi ca daca isi indeplinesc cu brio indatoririle scolare... ii va baga in "distributia" propriei variante de videoclip, pentru hit-ul "Gangnam Style".

Zis si facut, iar ceea ce parea sa fie doar o gluma a devenit ceva serios si spectaculos! De senzatie...

Postat vinerea trecuta, filmuletul a strans deja peste 55.000 de vizualizari.

Sursa: itv.com

Video: Youtube.com

Observator Special | O pisicuta s-a indragostit de aspirator!... Observator Special | Joaca amuzanta dintre doi caini...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri