Căutare Live

Râzi cu lacrimi! Cele mai tari glume despre ger și viscol aparute pe internet

Românii nu-şi pierd simţul umorului, indiferent de cât de frig este afară! Dovadă stau zecile de postări amuzante care au invadat astăzi reţelele de socializare.

Românii nu-şi pierd simţul umorului, indiferent de cât de frig este afară! Dovadă stau zecile de postări amuzante care au invadat astăzi reţelele de socializare.

Oricât de greu i-ar fi, românul nu ratează niciodată ocazia de a face haz de necaz. Aşa s-a întâmplat şi astăzi când reţelele de socializare, în special Facebook, au fost invadate de fotografii prelucrate, celebrele meme-uri. Tema abordată: viscolul şi gerul de afară.

Aşa se face că Regele Nopţii din Game of Thrones devine un personaj pozitiv care ne cheamă la joacă la zăpadă. Han Solo si Luke Skywalker din Războiul Stelelor, călare pe un pe un "tauntaun" ne întreabă dacă vrem ceva de la magazin iar postarea cu şeful preocupat dacă angajatul şi-a croit drum prin zăpadă pentru a ajunge la serviciu a făcut cu adevărat deliciul internauților.

A apărut şi un colaj mai mult decât amuzant cu trusa de prim ajutor în caz de viscol alcătuită dintr-o căciulă din astrahan, slană, ceapă şi ţuică fiartă cu piper. Şi animalele au fost vedete. Urşii polari au fost văzuţi într-o intersecţie din Bucureşti, fotografiaţi şi puşi repede pe internet, unde au obţinut mii de likeuri, share-uri şi comenturi.

Cu siguranţă că avalanşa de meme-uri este întreţinută şi de adolescenţii care nu merg la şcoală în aceste zile, din cauza frigului.

Bancul zilei. O doamnă bine coboară în grabă dintr-un Porsche și intră la un cabinet medical... Mama i-a promis băiatului că îl filmează și îl face vedetă pe internet, dar lucrurile au luat-o razna! Ce a pățit copilu...
Parteneri
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Ce trebuie să faci pentru a-ți visa ursitul
Sfântul Andrei este sărbătorit la noi în țară în fiecare an în data de 30 noiembrie. Acesta este considerat a fi cel Întâi chemat dintre Apostolii lui Iisus Hristos. La noi în țară există o mulțime de tradiții și obiceiuri de ziua Sfântului Andrei. Multe dintre ele îi ajută pe oameni să se ferească de spiritele rele, în timp ce altele le ajută pe femeie să-și viseze alesul.
Catine.ro
Ultimele știri