Antena Căutare

Un elev de 14 ani i-a întrebat pe cei de la ISU: „La noi de ce nu se închid școlile?”. Ce i-au răspuns autoritățile. Copilul a rămas fără cuvinte!

Deși aproape în toată România a nins în aceste zile, doar în anumite județe din țară școlile au fost închise. Cum vestea întreruperii cursurilor a ajuns la urechile fiecărui elev din țară, au apărut și primele nemulțumiri. Un elev de 14 ani, din județul Gorj a afost atât de supărat că trebuie să meargă la școală încât a postat „un mesaj dur” pe pagina de Facebook a Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în care întreba de ce nu se închid școlile și în orașul lui.

Răspunsul celor de la ISU a fost superb și apreciat de sute de români.

„Educaţia este cea mai puternică armă care îţi poate aduce realizări în viaţă!

Aseară, în jurul orei 22:20, am fost abordat de către un tânăr domn de vreo 14 anişori, care după modul de adresare “Domne” este foarte pasionat de operele şi stilul lui I.L. Caragiale. Tânărul îşi manifesta nemulţumirea faţă de faptul că nu s-a luat măsura închiderii unităţii şcolare unde este “nevoit” să înveţe. Nu pentru că s-ar fi impus acest lucru, dar cum “alţi” să se ducă la şcoală şi alţii nu?

S-a convins într-un final că acest lucru îl avantajează pentru că nu o să mai fie nevoit să recupereze materia pe care ar fi pierdut-o în cazul închiderii unităţii şcolare şi că va avea astfel un avantaj în faţa copiilor care chiar sunt nevoiţi să stea acasă din cauza vremii”

ZILE LIBERE 2018: Veste extraordinară pentru români, mai multe zile libere de Paşte. În Vinerea Mare, stăm acasă!... CALCULATOR 2018. Cum se calculează media de admitere la liceu. Formula de calcul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x