Căutare Live

Dai un ban să te faci din marțipan: Torturi după chipul și asemănarea oricui. Suma exorbitantă cu care se vând

O cofetară din Marea Britanie le face în ciudă celor de la Muzeul Figurinelor de Ceară, „Madame Tussauds”, deoarece realizează un tort delicios după chipul și asemănarea oricui.

Ed Sheeran din marțipan

Profimedia

Torturile realizate de Lara Madison, de 33 de ani, o cofetară britanică extrem de talentată, le fac în ciudă celor de la Muzeul Figurinelor de Ceară „Madame Tussauds” și asta pentru că Lara poate crea la comandă un tort delicios după chipul și asemănarea oricui.

Citește și: Ginerică s-a supărat în ziua nunții! Ce i-a făcut miresei, în fața tuturor invitaților: „Dă-o, mă, că nu-i bun tortul!”

Suma pe care trebuie să o plătești în schimbul unei astfel de surprize ducli este aproximativ 10.000 de lire sterline, dar copiile din blaturi zemoase cu cremă dulce și înevlite în marțipan sunt identice cu originalul.

Până în prezent, Lara Madison i-a cioplit în laboratorul ei de delicatese pe Harry și Meghan Markle, pe căpitanul Sparrow din seria „Pirații din Caraibe” și chiar pe cântărețul Ed Sheeran.

Meghan și Harry, în varianta dulce

Ea a colaborat inclusiv cu echipa de producție a filmelor „Jocurile foamei” și „Urzeala tronurilor” și a realizat la comandă scene cvasi-reale din ecranizările care au uluit planeta. Însă tortul cel mai drag ei este cel al Prințului George, care i-a fost comandat în 2019 pentru o expoziție de prăjituri din Londra, având ca scop strângerea de fonduri pentru un spital de copii.

Citește și: Neatza cu Răzvan și Dani. Arta modelării marțipanului

Cântărețul Ed Sheeran, în mărime naturală

Sursa: Click

Parteneri
Cum se curăță perfect ardeii copți. Sfaturi pentru a-ți ușura munca
Catine.ro
Ultimele știri
x