Adda, declaraţie uluitoare la “Dincolo de aparenţe”: “N-am mai avut bani nici de taxi, să pot pleca acasă!”

 

Tineri, frumoşi şi, mai ales, îndrăgostiţi, Adda şi soţul ei, Cătălin Rizea, vin pentru prima oară împreună într-o emisiune de televiziune sâmbăta aceasta, de la ora 13:00, la “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars.

Invitaţii Florentinei Fântânaru vor vorbi despre cele mai frumoase momente din viaţa lor, dar şi despre clipele mai puţin bune, pe care le privesc ca pe nişte lecţii de viaţă.

            “Cu ultimii mei bani am făcut un clip, n-am mai avut bani nici de taxi, să pot pleca acasă, am calculat tot!’, îi va povesti Adda Florentinei despre unul dintre momentele nu tocmai plăcute din viaţa sa. “N-am fost niciodată într-o vacanţă, suntem foarte muncitori. În trei ani am înfiinţat două firme, o casă de producţie, ne-am construit o casă, un studio, am făcut un bebe pe care îl iubim foarte mult, o nuntă şi un botez. Dar lună de miere nu am avut!”, va mai completa îndrăgita artistă.

            Despre momentul cererii în căsătorie, când cântăreaţa a găsit din greşeală inelul de logodnă, dar şi despre lucruri ştiute doar de ei, cei doi vor vorbi sâmbăta aceasta, de la ora 13:00, în cea mai nouă ediţie a emisiunii “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars.

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe