Chuck Berry, o legendă a muzicii rock and roll, a murit la vârsta de 90 de ani. Vedete din muzică şi cinematografie i-au adus un ultim omagiu pe reţelele de socializare

 
+2 click pentru
galerie

Chuck Berry, o legendă a muzicii rock and roll, a murit la vârsta de 90 de ani, a anunţat, sâmbătă, Poliţia din statul american Missouri. Cântăreţul american a fost descoperit decedat, sâmbătă, într-o reşedinţă aflată într-o suburbie a oraşului St. Louis. 

Potrivit unui mesaj publicat pe pagina de Facebook a Poliţiei din comitatul St. Charles, citat de BBC, paramedicii au răspuns unui apel de urgenţă şi au ajuns la acea reşedinţă din St. Louis în jurul orei locale 12.40. Poliţiştii şi paramedicii au descoperit în locuinţă un bărbat care nu mai prezenta semne vitale.

”Din păcate, bărbatul, în vârstă de 90 de ani, nu a mai putut fi resuscitat, iar decesul lui a fost pronunţat la ora locală 13.26. Departamentul de Poliţie din comitatul St. Charles confirmă, cu tristeţe, decesul lui Charles Edward Anderson Berry Sr., cunoscut sub identitatea legendarului muzician Chuck Berry”, se afirmă în acelaşi mesaj.

Ringo Starr, The Rolling Stones, The Jacksons, Bruce Springsteen, Billy Idol, Lenny Kravitz, Stephen King, Alyssa Milano, John Stamos, George Takei, Carole King şi Russell Crowe se numără printre vedetele din muzică şi industria de la Hollywood care i-au adus un ultim omagiu prin intermediul unor mesaje publicate pe reţelele de socializare.

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe