Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

"Mă emotionez când o văd" Turneul sub formă de hologramă al lui Whitney Houston începe la 25 februarie în Europa

La opt ani după moartea lui Whitney Houston, figura regretatei cântărețe a fost reprezentată fidel într-o hologramă, care va fi folosită într-un turneu cu concerte programate în Europa și SUA, dintre care primul va avea loc pe 25 februarie la Londra, relateaza EFE.

Whitney Houston

Echipa aflată în spatele acestei tehnologii, care a readus-o pe Whitney Houston într-un concert test din Los Angeles, dorește acum să pornească un turneu și în alte părți ale lumii.

Turneul are loc după ce Pat Houston, cumnata, fosta manager și principal administrator al moștenirii lui Whitney, și-a dat acordul pentru această idee.

Evenimentul se numește "An Evening With Whitney" și este vorba de un concert în format intim pe care, potrivit organizatorilor, artista dorea să-l susțină înainte de moartea sa.

"Am vorbit cu ea să facem un fel de "Whitney Unplugged", sau "An Evening With Whitney", aceasta era ideea. Este un vis devenit realitate", a declarat Pat Houston revistei Rolling Stone.

"Mă emotionez când o văd" Turneul sub formă de hologramă al lui Whitney Houston începe la 25 februarie în Europa

Se pare că Whitney Houston dorea să facă un turneu de concerte în format intim, care în final nu s-a mai realizat. De aceea, echipa tehnică a proiectat această holograma, dorind să ofere o versiune cat mai fidel posibilă a artistei.

"Este un lucru pe care ea și-l dorea foarte mult și mă emotionez când o văd, pentru că este foarte aproape de ceea ce ea își dorea. Singurul lucru care lipsește este prezența ei fizică", a precizat Pat Houston.

Concertele vor avea, pe lângă proiecția sub formă de hologramă a lui Whitney Houston, o trupă reală de dansatori și un grup de muzicieni, care vor interpreta piese din repertoriul artistei precum "I Will Always Love You", "I Wanna Dance With Somebody", sau "Higher Love".

Holograma lui Whitney va purta mai multe ținute ale cântăreței.

Ideea concertelor cu holograme este explorată de mulți ani de artiști precum Frank Zappa, dar cu rezultate și critici împărțite între cei care le califică drept un omagiu și cei care le consideră ceva distopic.

Whitney Houston a fost găsita moartă, la 11 februarie 2012, în cada unei camere de hotel din Beverly Hills. Decesul a fost considerat accidental, implicând și factori precum consumul de cocaină și boala de inimă de care suferea artista.

Recomandari