Căutare Live

Ilinca și Alex Florea, foști concurenți X Factor, au cucerit Europa! ”Yodel It”, printre piesele favorite la Eurivision 2017!

Câștigătorii Selecției Naționale Eurovision, Ilinca și Alex Florea, se află în plin turneu de promovare a melodiei cu care vor reprezenta România în competiția muzicală de la Kiev — "Yodel It!". După ce au poposit deja în mai multe orașe europene, piesa românilor noștri se află printre primele zece favorite la marele trofeu de anul acesta.

Câștigătorii Selecției Naționale Eurovision, Ilinca și Alex Florea, se află în plin turneu de promovare a melodiei cu care vor reprezenta România în competiția muzicală de la Kiev — "Yodel It!". După ce au poposit deja în mai multe orașe europene, piesa românilor noștri se află printre primele zece favorite la marele trofeu de anul acesta.

Potrivit televiziunii publice, citată de Agerpres, Ilinca și Alex Florea au luat parte la Londra Eurovision Party, unde a avut loc cel mai mare spectacol de promovare a Eurovision Song Contest 2017.

Foștii concurenți X Factor au urcat și pe scena Melkweg din Amsterdam, iar pe 15 aprilie, vor cânta la "Eurovision Pre-Party", ce se va ține în Spania.

Cei doi au filmat deja și un videoclip pentru piesa ”Yodel It”, melodie ce pare să le fi încântat auzul europenilor. Eurovision 2017 va avea loc pe 9 și 11 mai, cele două seri de semifinală, iar finala se va desfășura pe 13 mai 2017, la Kiev.

Trupa Melodi, schimbare spectaculoasă, pentru nouă piesă "Dragostea-i o nebunie"... Cum arată cuibușorul de nebunii al lui Justin Timberlake! N-ai fi crezut că un artist ca el are asemenea gusturi!...
Ultimele știri