În urmă cu cinci ani făcea cover-uri ale pieselor Christinei Aguilera, acum umple săli întregi de concerte. Cea mai tare cântăreaţă a momentului are piesă nouă. “New Rules” de la Dua Lipa se anunţă HIT!

"New Rules" poartă semnătura artistei de 21 de ani de origine britanică şi este extrasă de pe albumul de debut, care-i poartă numele. Videoclipul fost filmat la Miami.

"New Rules" poartă semnătura artistei de 21 de ani de origine britanică şi este extrasă de pe albumul de debut, care-i poartă numele. Videoclipul fost filmat la Miami.

Dua Lipa s-a făcut remarcată la vârsta de 14 ani, când a început să publice pe YouTube cover-uri după Christina Aguilera și Nelly Furtado. În 2015 a semnat un contract cu Warner Bros. Records, la scurtă vreme fiind lansat primul ei single, "New Love".

În doar trei zile de la lansare, clipul "New Rules" a strâns pe YouTube aproape 7 milioane de vizualizări!

"Vreau ca oamenii să poată vedea o parte din mine. Vreau ca ei să poată vedea în interiorul a ceea ce mi s-a întâmplat în ultimii ani, în vreme ce compuneam piese pentru album, să aibă șansa de a mă cunoaște. Să simtă astfel de lucruri și să înțeleagă că nu sunt singuri", declarat Dua Lipa.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri