La Targu Mures incepe festivalul Peninsula

Cine spune insa ca doar la mare putem sa ne distram. Eu as zice ca peste doua zile merita sa dati o fuga la Targu Mures. Incepe festivalul Peninsula cu formatii celebre invitate precum The Straits, sau Sister Bliss. Astazi, pe malul Muresului toata lumea se pregatea de spectacol.

Cei mai multi stiu deja ce ii asteapta. Ca doar nu degeaba vin an de an aici. Teatru, bungee jumping, paint ball sunt doar cateva dintre distractii. Asta pe langa serile cu zeci de concerte.

Cert este ca primii turisti vor ajunge maine de dimienata in Targu Mures. Iar campul de pe malul Muresului va fi o mare de corturi.

Peninsularii vor putea intra pe terit festivalului miercuri dupa ora 18:00, cand isi vor putea amplasa si corturile. Astazi sunt amplasate cele cinci scene pe care vor urca artisti de renume.

Un abonament pe patru zile costa 150 de lei. Se pot face insa si pe o singura zi, pentru 60 de lei. Practic preturile sunt la jumate fata de anul trecut asa ca organizatorii se asteapta ca pensinsularii sa vina in numar foarte mare.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri