Căutare Live

Loredana incinge atmosfera vineri seara

Cunoscuta precum una dintre cele mai renumite artiste din Romania, Loredana a sustinut pana acum peste 1000 de concerte live si a lansat nu mai putin de 17 albume.

Primul sau album, "Buna seara iubite", a fost lansat in anul 1988, cand artista avea numai 18 ani. Au urmat apoi "Un buchet de trandafiri" in 1989, "Atitudine" in 1994, "Nascuta toamna" in 1995 si "Tomilio" in 1996.

1997 a fost momentul colaborarii cu baietii de la B.U.G. Mafia, la piesa "Lumea e a mea", devenita uletrior hit. In 1999, Loredana a lansat albumul "Aromaroma", urmat de "Diva inamorata" si "Agurida" in 2001, "Zaraza- vanzatoarea de placeri" in 2002, "Fata cu sosete de diamant" in 2003, "Zig Zagga Extravaganza" in 2004, "Jamparale" in 2006, iar in 2007 "My Love", "Nana Nanino" si "Made in Romania", care a curpins melodii pop, populare, dar si tiganesti, urmat in 2008 de "Tzuki".

"Sundance" este cel de-al 17-lea si cel mai recent album din cariera artistei, iar Max-ul acestuia este facut de renumitul Peter Wade, detinator de Grammy si cel care a mixat si produs albume pentru Jennifer Lopez, Mark Anthony, Lindsay Lohan, si Jeremy Adelman.

Pe 23 aprilie, la Club Bamboo, nu rata un concert plin de energie si culoare, cu Loredana Groza, o artista care a reusit sa se reinventeze de-a lungul timpului si sa ramana mereu in topuri!

Artistii de la B'ESTFEST vor branzeturi si bere romaneasca... Catalin Crisan a cantat la Acces Direct...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri