Marea le-a fost inspiraţie! B.U.G. Mafia a lansat piesa "Pe Coastă"! Fanii: "Hitul verii 2016!" Ascult-o aici!

 

B.U.G. Mafia a lansat un nou single, intitulat "Pe Coastă", un adevărat eveniment muzical, mai ales că trupa şi-a ţinut fanii în aşteptare, după ce a anunţat la începutul anului că pregătesc o piesă.

Muzica și producția piesei sunt semnate de Tataee, versurile sunt scrise de Tataee, Caddillac și Uzzi, iar refrenul este interpretat de Sergiu Ferat. Dacă primii trei nu mai au nevoie de vreo prezentare, Sergiu, deşi un muzician cunoscut, nu a avut parte până acum de o mediatizare excesivă. Cunoscând tainele instrumentelor muzicale precum chitară, bass-ul, pianul, tobele şi multe altele, fiind solist vocal şi având propriul band, Sergiu Ferat este şi profesor de muzică.

 

"Hitul verii 2016!", au spus fanii, iar piesa are toate şansele să fie numărul 1 în topuri. Până acum, are peste 640.000 de vizualizări pe YouTube.

Mesajul noii piese: inspirat de un concert la mare

"Pe Coastă" descrie experiența unui concert B.U.G. Mafia pe litoralul Mării Negre, de la drumul spre mare, până la show-ul susținut de trupă, cu sprijinul a mii de voci din public. Piesa surprinde atmosfera nopților lungi de vară, din perspectiva membrilor trupei, prin prisma relației aparte pe care cei trei o au cu fanii lor, concertele susținute de trupă la malul mării fiind deja o tradiție pentru B.U.G. Mafia.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe