Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

O legendară trupă rock se destramă! Chitaristul este grav bolnav

Viitorul legendarei trupe AC/DC este pus sub semnul întrebării, după ce un post de radio australian a anunţat, miercuri, că grupul se destramă.

Viitorul legendarei trupe AC/DC este pus sub semnul întrebării, după ce un post de radio australian a anunţat, miercuri, că grupul se destramă.

Cauza ar fi chitaristul Malcolm Young, care ar suferi de o boală gravă. Informaţia nu a fost confirmată oficial, însă o sursă care nu a dorit să îşi dezvăluie identitatea a declarat la postul de radio că există probleme în interiorul trupei.

"Am contacte în Europa. Sunt oameni foarte apropiaţi trupei AC/DC. Unul dintre membrii este foarte bolnav şi a fost nevoit să se întoarcă în Australia. Însă cei patru artişti au făcut o înţelegere: niciun membru al trupei nu va fi înlocuit, dacă se va afla în situaţia să părăsească grupul", susţine aceasta.

Zvonul este întărit de declaraţiile făcute, la începutul acestui an, de solistul AC/DC, Brian Johnson.

"N-am spus nimic până acum, pentru că nu eram siguri. Dar unul dintre băieţi a fost destul de bolnav", a spus Brian, la un post de radio din Florina. La acea vreme, presa a presupus că este vorba despre Malcom, în vârstă de 61 de ani.

În 2014, AC/DC plănuia un mega turneu de 40 de concerte, în întreaga lume, pentru a aniversa cei 40 de ani de activitate. De asemenea, trupa a anunţat că anul acesta va începe înregistrările la un nou album.

Trupa AC/DC a fost înfiinţată în 1973, în Austrlia, de către fraţii Malcolm şi Angus Young. Primul album, "High Voltage", a fost lansat în februarie 1975, însă rockerii au cunoscut succesul în 1980, o dată cu apariţia albumului "Back in Black". Ei au fost numiţi pionieri ai muzicii heavy-metal, înregistrând vânzări record în întreaga lume.

De-a lungul timpului, trupa şi-a schimbat componenţa. În prezent, ea este formată din Angus Young (chitară solo), Malcolm Young (chitară ritmică), Phil Rudd (baterie), Cliff Williams (bas) şi Brian Johnson (voce).

Pe 16 mai 2010, AC/DC a concertat la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, în faţa a peste 60.000 de oameni. Concertul a făcut parte din turneul Black Ice care a promovat cel de-al 15-lea album al trupei, lansat în 2008.

FOTO: Hepta

Recomandari