Pentru că sunt ”Happy”! Pharrell Williams pregătește o colaborare de zile mari cu Ariana Grande și Justin Timberlake

Cântăreţul american Pharrell Williams a anunţat, miercuri, că lucrează la două albume noi, alături de artiştii Ariana Grande, respectiv Justin Timberlake, informează nme.com.

Cântăreţul american Pharrell Williams a anunţat, miercuri, că lucrează la două albume noi, alături de artiştii Ariana Grande, respectiv Justin Timberlake, informează nme.com.

Artistul a făcut anunţul în cadrul emisiunii ”Today” difuzate de NBC, precizând că nu se va întoarce în rolul de jurat pentru versiunea americană a show-ului ”The Voice”.

”Am atât de mult de lucru! Am muzică de făcut. Albumul Arianei Grande este minunat, albumul lui Justin Timberlake este minunat”, a spus el.

Artistul a menţionat că lucrează la un al treilea album despre care nu poate vorbi, deşi ”toţi fanii” săi ştiu deja că va fi lansat. Cântăreţul ar face referire la noul album al grupului muzical ”N.E.R.D.” , pe care l-a confirmat încă din anul 2015.

Pharrell Williams, născut pe 5 aprilie 1973, este un cântăreţ, compozitor şi producător american. La vârsta de 12 ani, artistul a fost înscris la o şcoală pentru copii cu abilităţi speciale. Acolo l-a cunoscut pe Chad Hugo, alături de care a înfiinţat trupa The Neptunes.

Artistul este solistul şi toboşarul grupului funk/ hip-hop N.E.R.D, pe care l-a înfiinţat alături de Chad Hugo şi Shay Haley. Primul lui single, ”Frontin”, a fost lansat în 2003 şi a fost urmat după trei ani, în 2006, de albumul de debut, intitulat ”In My Mind”. Al doilea album al starului american, ”Girl”, a apărut pe piaţă în martie 2014 şi a inclus un single de mare succes pe plan mondial - ”Happy”.

Pharrell Williams a câştigat 10 premii Grammy şi a primit două nominalizări la premiile Oscar - în 2014 la categoria ”cel mai bun cântec original”, pentru piesa ”Happy”, inclusă pe coloana sonoră a animaţiei ”Despicable Me 2”, şi în 2017, la categoria ”cel mai bun film”, în calitate de producător al lungmetrajului ”Hidden Figures”.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri