Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Robbie Williams şi Ayda Field, o poveste de dragoste unică! “Ea m-a salvat, mi-a dat un motiv să trăiesc!”

Cântă despre dragoste într-un fel aparte, e un nebun pe scenă, ridică sute de mii de oameni în picioare, este adorat de femei din întreaga lume, însă cea care l-a readus la “viaţă” pe Robbie Williams este Ayda Field

Cântă despre dragoste într-un fel aparte, e un nebun pe scenă, ridică sute de mii de oameni în picioare, este adorat de femei din întreaga lume, însă cea care l-a readus la “viaţă” pe Robbie Williams este Ayda Field

Într-o perioadă zbuciumată şi pe marginea prăpastiei, Robbie Williams o întâlneşte, fără să aibă habar, pe cea care îl va salva. Se întâmplă în aprilie 2006 în cadrul unei conferinţe. Ea, actriţă, el, star internaţional. O lună mai târziu erau surprinşi de paparazzi îmbrăţişându-se…

“SUNTEM, NU SUNTEM ÎMPREUNĂ!”

Timp de doi ani, a urmat un iureş al declaraţiilor în contradictoriu, speculându-se că totul ar fi pornit de la faptul că Ayda ar fi refuzat cererea lui în căsătorie. În 2009 a făcut public, într-o transmisiune radio, că este “ÎNDRĂGOSTIT NEBUNEŞTE”, spre dezamăgirea fanelor din întreaga lume.

Pe 26 noiembrie 2009, cântăreţul lasă armele jos şi îşi încearcă încă o dată norocul. O cere de soţie pe Ayda, urmând o lună de frenezie în presă mondenă. Cu câteva zile înainte de Crăciun, însă, starul postează pe internet sec: “ NU SUNTEM LOGODIŢI!”. Motivul acestei declaraţii rămâne un mister pentru că la doar opt luni cei doi îşi unesc destinele.

NUNTA, UN EVENIMENT INTIM!

După scandalul în care Robbie este acuzat că este bisexual, după o perioadă în care britanicul căzuse în patima drogurilor, Ayda alege să îl ajute. Şi o face într-un mod neaşteptat.

Pe 7 august 2010, cei doi decid să facă pasul cel mai mare. Nunta are chiar în casa din Beverly Hills, doar cu cei dragi alături.

“Ea este pilonul meu. Mă susţine şi îmi dă curaj în tot ceea ce fac!”

Cel despre care se spunea că va rămâne pentru totdeauna burlac şi-a găsit jumătatea, despre Ayda vorbind mereu cu o emoţie atipică pentru ROBBIE WILLIAMS: “Ea m-a salvat, m-a scos din abisul din care simţeam că nu o să mai ies, mi-a dat un motiv să trăiesc. Dintre noi, Ayda este cea mai puternică. Este pilonul meu. Datorită ei sunt omul de astăzi”, declara starul într-un interviu.

Pe 18 septembrie 2012, cântăreţul devine tatăl unei fetiţe: Theodora Rose, ca doi ani mai târziu să se nască şi băiatul mult aşteptat, Charlton Valentine.

Începând din 4 mai până pe 6 iulie, preț de 10 săptămâni, Antena 1, partener oficial, oferă o invitație dublă la Superconcertul Robbie Williams din 17 iulie, de la București (în total 20 de invitații). Tot ce ai de făcut este să citești materialul cu RW, poveștile vieții sale, în care se ascunde răspunsul la întrebarea de pe pagina oficială de Facebook a Antenei 1 , apoi să postezi varianta ta, corectă, pe această pagină oficială, vreme de o săptămână, până lunea următoare.

Prin tragere la sorți vom oferi o invitație dublă numai celor care au răspuns corect. Câștigătorii din București își vor ridica personal premiile, cei din provincie le vor primi acasă.

Recomandari