Antena Căutare

Trupa Vama lanseaza un nou single

Cu ocazia unui concert special programat in Silver Church, trupa Vama isi lanseaza la 3 noiembrie un nou single, intitulat „Copilul care alearga catre mare”, un fragment fiind disponibil pe canalul oficial de Youtube al formatiei.

Iata ce spune liderul Tudor Chirila, despre aceasta melodie: „Este un indemn la regasirea copilariei... Cred ca atunci cand suntem copii nu ne punem intrebari legate de fericire. Fericirea nu este un concept pe care sa-l urmarim sau sa incercam sa-l incadram intr-o definitie. Cand suntem copii traim pur si simplu, primim viata cu ochii mariti de curiozitate si nu formulam intrebari existentiale. Tot ce apare in viata noastra este luat ca atare. Cred ca primele intrebari despre fericire sau rostul nostru ca fiinte umane apar la sfarsitul copilariei.

Poate o data cu prima iubire, care reprezinta si prima frustrare a vietii noastre de adult. Usor, usor ne afundam pe strazile vietii, incercand in zadar sa surprindem fericirea undeva printr-o intersectie, s-o fixam acolo ca sa ne putem intoarce la ea mereu. Si, odata cu toata cautarea asta, uitam sa mai fim copii. Uitam sa mai fim fericiti. In linii mari, «Copilul care alearga catre mare» este un indemn la regasirea copilariei si in acelasi timp o nostalgie a despartirii de ea...". La concertul Vama un bilet este 30 de lei - in picioare sau 60 de lei - cu rezervare la canapele.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intact Images

Alexandra Stan, nominalizata la Europe Music Awards 2011!... VIDEO! Andreea Olariu are Italia la picioare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x