Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Vă mai amintiți de Oana Muntean? Schimbare radicală de look pentru concurenta X Factor care a avut „un război deschis” cu Cheloo!

A fost considerată una dintre cele mai bune voci care au concurat la X Factor, însă a ratat calificarea în fazele finale ale show-ului după ce a fost învinsă de câștigătorul din 2013

A fost considerată una dintre cele mai bune voci care au concurat la X Factor, însă a ratat calificarea în fazele finale ale show-ului după ce a fost învinsă de câștigătorul din 2013.

Oana Muntean a reușit să surprindă întreaga audiență în momentul în care a intrat în luptă directă cu Florin Ristei. La momentul respectiv, talentata concurentă a reușit să slăbească foarte mult, culegând aprecierile fanilor emisiunii. Tot la acel moment, Oana a avut un mic conflict cu Cheloo, unul dintre jurații show-ului de la acea vreme, însă acest lucru nu a descurajat-o.

Acum, la trei ani distanță de la apariția la X Factor, Oana și-a schimbat radical look-ul, adoptând o nouă coafură, care, trebuie să recunoaștem, îi vine de minune.

Recomandari