Căutare Live

Vaya con Dios revine in Romania in martie 2013

Trupa Vaya con Dios se pregateste sa revina in concert, la Bucuresti. Se va intampla in primavara, la Sala Palatului, unde belgienii vor canta hiturile care i-au facut faimosi in intrega lume. Un alt motiv pentru care trebuie sa va luati bilete din timp este faptul ca show-ul face parte din ultimul turneu al trupei.

"Farewell Tour" se numeste ultimul turneu al formatiei. Dani Klein si colegii sai de trupa nu i-au taiat de pe lista pe fanii din Romania. In 2009 si 2010, Vaya Con Dios s-a bucurat de un adevarat succes la Bucuresti.

Pe langa "Don't Cry for Louie", din playlist nu vor lipsi nici celelalte hituri ale formatiei: Puerto Rico, Johnny, What's a Woman sau Don't Break My Heart. Cea mai cunoscuta formatie belgiana incheie astfel 27 de ani de cariera, in care au vandut peste sapte milioane de albume si trei milioane de single-uri.

Spectacolul pe care formatia il va sustine pe 15 martie anul viitor, la Sala Palatului, va incepe de la ora 20.00 iar biletele au fost puse deja in vanzare. In functie de distant fata de scena, acestea costa 120, 150, 190, 250 sau 300 de lei.

Foto: Hepta

Psy: "Am cautat 30 de zile cel mai ridicol dans posibil si asa s-a nascut Gangnam Style"... Noul videoclip al lui Pitbull, interzis in Marea Britanie...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri