Căutare Live

VIDEO! Concert pop omagial pentru Regina Elisabeta a II-a

Fetivitatile Jubileului de Diamant al Reginei Elisabeta a II-a au continuat, aseara, cu un picnic in gradina palatului Buckingham, urmat de un grandios concert in aer liber. Printul consort Philip, internat in spital pentru tratarea unei infectii, a fost marele absent al evenimentului.

Peste 10.000 de britanici, desemnati prin tragere la sorti, au luat masa la iarba verde, in gradina palatului regal din Londra.

Picnicul a fost urmat de un concert care a fost deschis de Robbie Williams. Cantaretul britanic a fost urmat pe scena de Elton John, Paul McCartney si Cliff Richard, toti trei inobilati de regina cu ani in urma. Printre invitati s-au numar si Stevie Wonder si Kylie Minogue.

Concertul de muzica pop a fost transmis pe ecran uriase plasate pe bulevardul din fata palatului si in alte zone ale Londrei unde l-au urmarit zeci de mii de oameni. La final, regina a urcat pe scena in ovatiile spectatorilor si a aprins o flacara festiva.

Festivitatile dedicate jubileului continua si astazi cu o liturghie solemna la catedrala Sfantul Paul, urmata de o procesiune regala pe strazile capitalei britanice.

Foto: hepta.ro

VIDEO! Johnny Depp - concert incendiar la MTV Movie Awards!... Michel Telo va concerta la Mamaia, in august...
Ultimele știri