Antena Căutare

Cât vei trăi, în funcție de zodia ta. Gemenii și Fecioarele vor avea parte de o viață scurtă. Cele mai longevive și mai iubite zodii de Dumnezeu

Deşi nu este o regulă sau vreo informaţie de precizie, astrologii susţin totuşi că semnul zodiacal sub care este născută o persoană poate să dezvăluie cât de longeviva va fi.

Deşi nu este o regulă sau vreo informaţie de precizie, astrologii susţin totuşi că semnul zodiacal sub care este născută o persoană poate să dezvăluie cât de longeviva va fi.

Nimeni nu poate şti exact când va muri o persoană sau cât mai are de trăit, dar se pare că, în funcţie de zodie, există un anumit număr de ani destinat fiecărui om.

BERBEC

Berbecii sunt persoane cărora nu le este frică să îşi asume unele riscuri. De multe ori aleg o cale aproape autodistructiva pentru a realiza ceva. Toate aceste alegeri au efecte asupra sănătăţii care, în cele mai multe cazuri, devine şubredă spre sfârşitul vieţii. Nativii din Berbec trăiesc inte 75-85 de ani.

TAUR

Taurii duc o viaţă destul de agitată şi se lupta destul de mult să îşi consume o mare parte din energie. Astfel, potrivit astrologilor, Taurii trăiesc între 70-80 de ani.

GEMENI

Gemenii pot fi pe deoparte extrem de longevivi, sau poat avea o viaţă care se termină brusc. Astfel, în funcţie de cât de mult au grijă de ei, pot trăi între 45 şi 80 de ani.

RAC

Racii sunt unii dintre cei mai longevivi şi se întărească la fiecare hop pe care îl trec de-a lungul vieţii. Majoritatea nativilor trăiesc peste 90 de ani.

LEU

Se comportă instinctiv toată viaţa, ceea ce îi protejează foarte mult de factorii care ar putea să le dăuneze. Organismul lor este în armonie cu ceea ce este în jur mai mereu. Astfel, au şanse mari să depăşească vârsta de 95 de ani.

FECIOARĂ

Fecioarele din păcate sunt unele dintre cele mai asuprite zodii. Organismul şi psihicul lor nu va suporta multe lucruri. Au şanse destul de mari să aibă o viaţă scurtă. Astrologii susţin că Fecioarele pot trăi între 50 şi 80 de ani.

BALANŢA

Balantele pun deoparte problemele din viaţă şi se gândesc constant la ele. Sunt unele dintre cele mai longevive semne zodiacale, nativii lor depăşind deseori vârsta de 100 de ani.

SCORPION

Scorpionii încearcă din răsputeri să facă ceva bine pentru cei apropiaţi lor, numai că acest lucru nu este apreciat întotdeauna de către cei din jur şi se întristează des şi se consumă. Au şanse să trăiască între 50 şi 65 de ani.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii, la fel ca şi racii, sunt unii dintre cei mai longevivi nativi ai zodiacului.Se lasa cu greu puşi la pământ de problemele vieţii. Au şanse foarte mari ca în marea lor majoritate să depăşească 90 de ani.

CAPRICORN

Se consuma foarte mult pentru că fac foarte multe lucruri pe perioade de timp foarte scurte. Astfel, ajung să aibă o extindere a vieţii medie, între 60 şi 80 de ani.

VĂRSĂTOR

Se detaşează foarte repede şi foarte uşor de ceea ce înseamnă realitate, iar acest lucru îi protejează foarte bine. Astfel, au şanse mari să depăşesc vârsta de 90 de ani.

PEŞTI

Peştii duc o viaţă destul de zbuciumată şi o iau de la capăt de nenumărate ori pe parcursul acesteia. Potrivit astrologilor, majoritatea peştilor au o întindere a vieţii între 70 şi 80 de ani.

Sursa: lyla.ro

Vânătoarea: 4 lucruri pe care trebuie să le știi înainte să te apuci de acest sport... Cum te pregătești pentru ieșirea cu fetele, anul acesta de 8 Martie?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x