Ce ne trebuie:
2 cutii de branza Fagaras
10 cotlete mici de miel
Ulei de masline
Ardei iute
Usturoi
Menta proaspata
Sare si piper
Cum am pregatit:
Am lasat carnea la macerat in ulei de masline si am preparat sosul. Datorita continutului mai mare de smantana, branza Fagaras are o textura foarte cremoasa si un gust foarte placut. Intr-un bol, am pus branzica, un pic de ulei de masline, ardei iute taiat marunt, putin usturoi si putina menta proaspata, ca sa obtin un sos cu aroma lejer picanta – mama, ce bine miroase! Carnita de miel am prajit-o in tigaie. Nu mult, fiindca este foarte frageda. Am asezat-o pe o farfurie generoasa si, de jur imprejur, am pus sosul de branza, care o sa tempereze gustul puternic al mielului.
Pofta mare!
Juratul Top Chef, Joseph Hadad, are un ritual extraordinar cu fetita sa, Lipaz... Cartofi gratinati cu ceapa si bacon...