Despre juratul Top Chef se stie ca a cutreierat lumea cautandu-si rostul, si nu i-a fost niciodata rusine cu meseria lui. Rand pe rand, Nicolai a lucrat pe santier, a spalat vase, a fost sofer de ambulanta, a fost picolo, ospatar, sef de sala, manager, director si director general. Dupa o viata petrecuta pe meleaguri straine s-a intors la ai sai. Acum este proprietarul restaurantului “La Cantine de Nicolai”, jurat Top Chef, iar povestea sa de viata incredibila, o poveste de succes, pare desprinsa dintr-un film.
Desi si-ar putea permite orice limuzina scumpa, juratul Top Chef ramane <<Nicolai, le roumain>>, asa cum ii spuneau prietenii francezi. Acelasi tip simplu, care stie sa aprecieze la fel de bine si caviarul, dar si slanina cu ceapa. Chiar zilele trecute, Nicolai a mers sa vada o masina pe care si-o doreste foarte mult si pe care intentioneazasao achizitioneze zilele astea, o Dacia 1300 din ‚72.
„E un moft al meu, pe care demult vroiam sa mi-l fac. Sunt pasionat de masinile vechi si imi doream un astfel de exemplar, sao aranjez cum imi place mie. Normal ca nu voi renunta la masina de familie, dar abia astept primavara sa ies la plimbare cu Dacia!”