Ingrediente salata ”fusion infusion”
-muschiulet de porc 0,200kg
-cartofi fierti 0,120kg
-morcov fiert 0,100kg
-telina fiarta 0,120kg
-rosii chery 12 buc
-ulei de masline 0,030l
-mustar cu tarhon 0,040kg
-miere de albine 0,020kg
-bere neagra 0,300l
-salata rucola 0,030kg
-salata valeriana 0,030kg
-salata verde create 0,040kg
-radicchio rosso 0,030kg
Toate legumele fierte se taie cubulete egale de aprox.2,5 cm. Din uleiul de masline,mustarul cu tarhon ,mierea de albine se face un dressing. Salata rucola,verde create,radicchio,valeriana se spala in apa rece. Muschiuletul de porc se marineaza in bere si se prajeste in ulei de masline incins pana devine aurie carnea. Pe mijlocul farfuriei se traseaza cu pensula o dunga cu dresingul de mustar. Pe dressing se pun bucatile de legume,carnea,rosiile chery si toate tipurile de salata.
Reteta o gasiti pe AntenaPlay.ro!
Mega-surpriza! Giovanni Piselli - primul Top Chef al Romaniei din nou pe platourile de filmare... Prima proba, primele echipe, primele provocari...