Antena Căutare

Astrologul Minerva are o poveste de viață șocantă! Diagnosticată cu leucemie în copilărie, medicii i-au dat apoi o altă veste cumplită!

Astrologul Gabriela Dima, cea cunoscută de public drept Minerva a povestit în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste” de la Antena 1 ce poveste impresionantă de viață are!

Astrologul Gabriela Dima, cea cunoscută de public drept Minerva a povestit în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste” de la Antena 1 ce poveste impresionantă de viață are!

Gabriela Dima a fost diagnosticată la vârsta de nouă ani cu leucemie, însă, după câțiva ani avea să afle că afecțiunea de care suferea nu era leucemie, ci o altă boală de sânge. A trăit clipe cumplite, însă a trecut cu bine peste intervențiile chirurgicale.

A absolvit Dreptul, apoi a terminat Actoria şi a profesat ca Jurnalist în anii ’90 si a urmat Facultatea de Psihologie. A îmbrăţişat, în acelaşi timp, pasiunile ei din adolescenţă, Astrologia şi Psihologia, a lucrat într-un departament de strategie şi dezvoltare în cadrul Companiei Poşta Română.

Pe actualul ei soț l-a cunoscut în adolescență, printr-o conjunctură neașteptată. El era ofițer de aviație, iar ea avea o atracție pentru bărbații în uniformă. Tocmai se întâmplase un accident aviatic, iar Minerva era la locul de muncă al tatălui ei. Pe atunci Minerva avea 16 ani. A vorbit puțin cu domnul locotenent, apoi și-a anunțat tatăl că ea se va căsători cu el.

Despre cum a reacționat tatăl, dar și despre obstacolele pe care le-a întâmpinat de-a lungul vieții, Minerva a povestit în emisiunea „Totul pentru dragoste”! Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii!

Povestea de viață a astrologului Minerva, la ”Totul pentru dragoste”: Avea 16 ani când s-a îndrăgostit de un coleg de-... Crenguța și Iustin au dat totul pentru dragoste și au câștigat: ”Pe soțul meu l-am întâlnit când eram studentă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x