Antena Căutare

Mărturii dureroase: "Ultimele ei respiraţii m-au trezit din somn..." Doru Roman, soțul regretatei jurnaliste Simona Catrina

Doru Roman, soțul jurnalistei și scriitoarei Simona Catrina, cea care s-a stins din viață în urmă cu un an, după o luptă crâncenă cu cancerul a fost invitat în cadrul emisiunii "Totul pentru dragoste". Este prima sa apriție, de când și-a pierdut jumătatea, în urmă cu exact un an.

Doru Roman, soțul jurnalistei și scriitoarei Simona Catrina, cea care s-a stins din viață în urmă cu un an, după o luptă crâncenă cu cancerul a fost invitat în cadrul emisiunii "Totul pentru dragoste". Este prima sa apriție, de când și-a pierdut jumătatea, în urmă cu exact un an.

Simona, cea pe care publicul o știe drept jurnalista care avea mereu cuvintele la ea și le împacheta în cele mai frumoase moduri, în scris, a murit în urmă cu 12 luni.

Pe data de 3 martie 2017, Simona s-a stins din viață, pe un pat de spital, după ce cu o zi înainte inima ei, care, de altfel, părea sănătoasă la ultimele analize, n-a mai vrut să mai bată. A făcut un stop cardiac în somn. Soțul ei era lângă ea. El a resuscitat-o, a chemat salvarea, de fapt mai multe salvări, pentru că prima mașină sosită la fața locului nu era prevăzută cu medic și trusă de defibrilare. A fost dusă la spital după ce a fost resuscitată cu șocuri electrice. Acolo, din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Corpul său firav și chinuit de boli nu a făcut față unui stop cardiac.

Mărturii dureroase:  "Ultimele ei respiraţii m-au trezit din somn..." Doru Roman, soțul regretatei jurnaliste Simona Catrina

Acum, la un an după tragedie, Doru a decis să-și deschidă sufletul și să vorbească în fața unei țări întregi despre cea care a fost Simona Catrina.

"Îi citeam articolele, așa ne-am împrietenit. La început, Simona era foarte timidă. Apoi ne-am întâlnit față în față și am știut că m-am îndrăgostit de ea. Din acel moment, cărțile erau la ea, iar ea a decis că noi ne vom petrece restul vieții împreună", așa își începe Doru povestea despre sufletul său pereche.

Doru Roman, soțul Simonei Catrina, vine la ”Totul pentru dragoste”, la un an de la moartea jurnalistei... "Ciroză, diabet, cancer. Mânca jumătate de kilogram de roșii, într-o lună!" Doru, văduvul nemuritoarei Simona ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x