Antena Căutare

Mirela Vaida a plâns pe tot parcursul interviului, alături de o invitată! Promisiunea unei mame pentru fiul bolnav: "Dacă nu mai poți, mami îți dă drumul..."

Simona Olaru a avut o copilărie fericită până când mama ei a murit iar tatăl ei și-a pierdut capacitatea de a mai lucra în urma unui accident de munca. O data cu maturitatea, fiecare lucru bun a venit, pentru ea, si cu o veste rea.

Simona Olaru a avut o copilărie fericită până când mama ei a murit iar tatăl ei și-a pierdut capacitatea de a mai lucra în urma unui accident de munca. O data cu maturitatea, fiecare lucru bun a venit, pentru ea, si cu o veste rea. Copilul său s-a născut cu o malformație rară și extrem de gravă.

Simona Olaru a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre dificultățile prin care a trecut cu micuțul ei. Acesta a fost nevoit să suporte numeroase operații, încă de când avea doar câteva luni.

Emoționantă peste masură de povestea Simonei, Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi și a plâns neîncetat în timp ce invitata sa își spunea povestea dureroasă.

Totul pentru dragoste! Mihaela și Cătălin Fundament, un cuplu din familii de muzicieni: "A fost dragoste la prima v... Totul pentru dragoste! Raluca și soțul ei au format cuplul perfect, dar căsnicia lor s-a sfârșit urât: "Mi-am dorit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x