Căutare Live

Povestea neştiută a jurnalistei Sanda Nicola! Copilul i-a murit după trei ore de la naștere, iar mai apoi a aflat că are cancer

Sanda Nicola este scriitoare, cunoscut reporter și om de televiziune. Este mama unei fetițe pe nume Agnes și soția lui Liviu Iolu, jurnalist de presă scrisă. Acum se declară o femeie fericită, însă a fost nevoită să treacă, de-a lungul vieții, peste multe obstacole extrem de grele, despre care a vorbot  în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”.

Sanda Nicola este scriitoare, cunoscut reporter și om de televiziune. Este mama unei fetițe pe nume Agnes și soția lui Liviu Iolu, jurnalist de presă scrisă. Acum se declară o femeie fericită, însă a fost nevoită să treacă, de-a lungul vieții, peste multe obstacole extrem de grele, despre care a vorbot în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”.

La vârsta de 21 de ani se căsătorește cu Bebe Nicola, producătorul emisiunii pe care ea o prezenta la acea vreme. Povestește că socrii ei au primit-o cu foarte multă căldură în familie și au fost oamenii care au „pansat foarte multe răni”. În 2001, Sanda îl naște pe fiul ei, care din păcate a murit la doar trei ore după naștere, ceea ce i-a schimbat radical viața. S-a izolat complet și a și divorțat ulterior.

Loviturile vieții nu s-au terminat însă aici. In 2005, atunci când avea 27 de ani, în urma unor analize ginecologice de rutină, a aflat ca suferă de cancer uterin.

Nu îmi reneg originile, evoluez! Nicoleta e de etnie romă, a fost crescută de bunică și s-a simțit mereu marginalizată... Mirela Vaida nu va uita niciodată cum a fost cerută în căsătorie: ”Eu nu aveam chef să mă mărit. A scos un inel şi m-a ...
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ultimele știri
Top Văzute
x