Antena Căutare

Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf, mai îndrăgostiți ca niciodată! Cei doi, din nou părinți!

Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf formează un cuplu de mai bine de patru ani. S-au cunoscut prin intermediul Andreei Tonciu și a fotbalistului Nicolae Mitea. Chiar dacă la vremea respectivă au existat numeroase zvonuri răutăcioase despre fotbalist, Sânziana spune că nu a ţinut cont de gură lumii şi a vrut mai mult.

Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf formează un cuplu de mai bine de patru ani. S-au cunoscut prin intermediul Andreei Tonciu și a fotbalistului Nicolae Mitea.

Chiar dacă la vremea respectivă au existat numeroase zvonuri răutăcioase despre fotbalist, Sânziana spune că nu a ţinut cont de gură lumii şi a vrut mai mult.

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu doi ani si 8 luni şi au o relaţie foarte sudată. Cei doi au împreună o fetiță de doi ani. Sânziana mărturisește însă că îşi mai doreşte un copil, mai ales că fiica ei este nerăbdătoare să aibă un frăţior.

Sânziana Buruiană, despre relația cu Nicolae Zuluf, la ”Totul pentru dragoste”: ”Eu aș mai vrea un copil, nu știu dacă ... O poveste de iubire... încâlcită! Gemelina, prietenă cu amanta soțului, de mai bine de 17 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x