Live acumFilm: Avionul condamnatilor
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Alimentele contrafacute dauneaza sanatatii, dar aduc profit comerciantilor. Afla de la Observator 19 cum le poti recunoaste

Andreea Berecleanu le aduce romanilor in aceasta seara un reportaj in exclusivitate despre alimentele contrafacute. In tara in care nimic nu mai e lapte si miere, alimentele ne lasa un gust amar. Contin substante daunatoare care ne afecteaza sanatate, dar aduc bani grei in buzunarul comerciantilor. Cum le pot depista cumparatprii, vor afla de la Andreea Berecleanu in aceasta seara la Observator 19.

Pana si mierea a ajuns sa fie contrafacuta. In aceeasi categorie se inscrie si bulionul. Distrug sanatatea consumatorilor, dar indulcesc profiturile. Andreea Berecleanu le spune romanilor deseara cum pot identifica aceste alimente, de la ora 19, la Observator Antena 1.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

Recomandari