Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Andrei Leonte super succes la primul sau concert de proportii. Fanii au fost in extaz si au cerut bis

Aseara Andrei Leonte a urcat pe scena Zu loves You in Afi Palace Cotroceni, la cel mai HIT concert organizat vreodata in cinstea iubirii. Castigatorul X Factor i-a incantat pe cei prezenti cu vocea sa, dar si cu primul sau single, lansat chiar de Valentine’s Day: Radio Girl (Love on Heavy Rotation).

Andrei Leonte a impartit aseara scena cu Alex Velea, Andreea Banica, Connect -R, Delia, Narcotic Sound, Smiley, Tom Boxer si Morena si s-a bucurat de acelasi succes ca si ceilalti artisti prezenti. Concertul organizat de Radio Zu a fost primul concert de proportii al lui Andrei, iar publicul l-a primit cum nu se poate mai bine.

Peste 20.000 de oameni au fost prezenti in Afi Palace Cotroceni la ZU loves YOU, au cantat melodiile impreuna cu Andrei, au facut poze si au cerut bis, La final, Andrei a impartit autografe. Printre fanii lui Andrei prezenti la eveniment a fost si Antonia Filip, colega lui din galele X Factor si cea care acum canta in trupa emisiunii Rai da' buni.

Fanii se pot intalni si astazi cu Andrei, la Observator 16, acolo unde va povesti despre colaborarea cu Laurentiu Duta pentru prima sa piesa, iar mai apoi la emisiunea mentorului sau Mihai Morar de la Antena 2.

Andrei Leonte este castigatorul primului sezon X Factor Romania. Super show-ul care a doborat recordurile de audienta din intreaga lume a fost difuzat in aceasta toamna de Antena 1.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

Recomandari