Căutare Live

Campania “Alege sa nu suferi”. Marturisirile primei femei din Romania care a facut mastectomie preventiva

In Romania zilelor noastre zece femei sunt diagnosticate cu cancer mamar in fiecare zi, iar doua dintre ele  pierd lupta cu viata.  Si desi este vindecabil daca este diagnosticat si tratat la timp, peste 90% dintre pacientele romance afla despre boala intr-o faza avansata, ceea ce scade dramatic sansele de supravietuire.

“Alege sa nu suferi”- o campanie pentru toate femeile din Romania, dar si pentru cei care ne conduc - cancerul mamar, de la prevenire si pana la taierea si reconstructia sanilor - difuzata de Observatorul ANTENEI 1 in fiecare seara, de la ora 19.00, prezinta telespectatorilor marturii impresionate ale bolnavelor, dar si medicii care s-au dedicat vindecarii lor indiferent de costuri.

Telespectatorii Observatorului o vor putea auzi si vedea pe Adriana Baba, una dintre femeile din Romania care a ales sa nu sufere cerandu-i medicului, in urma unor investigatii genetice, sa ii scoata si glandele mamare neafectate de cancer. Un gest deloc firesc in tara noastra in care despre notiunea de “preventie” se vorbeste doar in teorie, iar testele genetice care stabilesc sansele de imbolnavire in Romania nu se fac.

Cum a aflat Adriana ca are tumora, cum i s-a schimba destinul si mai ales cum a ales sa mearga mai departe, vedeti in seara aceasta, de la ora 19.00, in cadrul campaniei Observator “Alege sa nu suferi”.

Prima femeie-comentator din istoria fotbalului romanesc, descoperita de GSPTV?... Cartoanele vechi iti aduc premii noi! La SuperBingo Metropolis totul intra in joc!...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri