Căutare Live

Cezar Ouatu este „Star salvator”, alături de Oana Roman, pentru o familie din Chiajna

Duminică, de la 20:00, emisiunea „Star salvator” trece pragul unei familii cu cinci copii, care se luptă în fiecare zi cu lipsurile și nevoile. Cezar Ouatu este vedeta din această săptămână care acceptă să schimbe o viață alături de Oana Roman, prezentatoarea emisiunii.

Duminică, de la 20:00, emisiunea „Star salvator” trece pragul unei familii cu cinci copii, care se luptă în fiecare zi cu lipsurile și nevoile. Cezar Ouatu este vedeta din această săptămână care acceptă să schimbe o viață alături de Oana Roman, prezentatoarea emisiunii.

Familia cu cinci copii locuiește împreună cu bunicul și un unchi într-o casă cu trei camere. Cu ajutorul unei femei darnice au reusit să mai construiasca încă o cămăruță pentru a separa fetele de băieți. Întrega familie trăiește din banii câștigați de mamă ca femeie de serviciu la scoală, la care se adaugă si alocațiile copiilor. Din pensia lui, bunicul contribuie și el cu puținul pe care îl are. Nici fratele mamei nu se ferește de muncă și lucrează cu ziua ori de câte ori are ocazia pentru a contribui și el cu oricât de puțin la bugetul familiei.

Deși au multe lipsuri cărora le fac față cu greu, mama copiilor s-a despărțit de tatăl lor din cauza violenței și a alcoolului si preferă să-și crească singură copiii în liniște, înconjurați de dragoste.

Mama sufera de o boală care îi afecteaza muschii corpului și-i afectează vorbirea. O duc greu și sunt multe lucrurile de care ar avea nevoie disperată, dar atâta timp cât se au unii pe ceilalți simt că pot merge mai departe.

În aceste condiții ajutorul oferit de Cezar Ouatu a fost unul neprețuit. „Sunt foarte fericit că am putut să contribui la ajutorarea acestei familii extraordinare pe care am îndrăgit-o imediat. Toate lucrurile oferite în dar de oamenii pe care i-am convins să le sară în ajutor le sunt de un real folos: paturi suprapuse, alimente, un aragaz, sunt doar câteva dintre ele. Din secunda în care le-am văzut privirile pierdute, dar pline de puritate și inocență am simțit că trebuie să fac tot ce-mi stă în putință pentru a le ușura viata.Trebuie să recunosc faptul că m-au impresionat foarte mult acești copii pe care i-am îndrăgit din prima secundă. Am trăit un sentiment unic atunci când la reîntâlnirea cu ei, m-am trezit că-mi sar în brațe și mă iau de gât ca și când ne-am fi știut de-o viață. Ne-am jucat impreună, ne-am bătut cu apă, am dormit sub cireș și m-am lăsat învelit de cea mică, iar pentru mine lucrurile astea au fost o bucurie nemăsurată. Din punctul meu de vedere, tot ce am trăit la această familie a fost o lecție de viață, pentru că mi-am dat seama că uneori lucrurile mărunte contează cel mai mult, iar acești copii știu cu adevărat să prețuiască tot ceea ce au”, povestește cu încântare Cezar Ouatu.

Ce anume le-ar trebui și le-ar face viața mai ușoară și cum îi pot ajuta telespectatorii Antena Stars, duminică, de la 20:00, la „Star salvator”.

FOTO: Îţi mai aminteşti de Edina, câştigătoarea primului sezon "Mireasă pentru fiul meu"? Uite ce s-a ales de ... Minodora, surorile Bambi, Cătălin Moroșanu și Vladimir Drăghia trec la treabă la ”Poftiți pe la noi!”...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri