Concurentele de pe Vaporul Iubirii in cofetaria preferata a lui De Niro

Concurentele de pe Vaporul iubirii uita de grija pentru silueta cand intra in cofetaria preferata a celebrului Robert De Niro Aflati intr-o excursie in Taormina, o statiune turistica din estul Siciliei, vestita pentru marea fascinant de albastra si plajele cu nisipuri fine, concurentii de pe Vaporul iubirii au ajuns la cofetaria favorita a faimosului actor hollywoodian Robert De Niro, unde au devorat pe nerasuflate nenumarate minuni culinare.

Cand au debarcat pe coasta insorita a marii Ionice, fetele de pe Vaporul iubirii nici nu isi imaginau ce amenintare de zile mari le pandea siluetele trase ca prin inel.

Odata intrate in cofetaria la care obisnuieste sa mearga si De Niro, acestea nu s-au mai putut abtine de la feluritele bunataturi care le erau puse la dispozitie. Prin urmare, concurentele au hotarat sa uite pentru cateva clipe de caloriile in exces si si s-au rasfatat cu tot felul de sortimente de prajituri care mai de care mai savuroase.

Mai mult, in aceeasi cofetarie unde concurentii dadeau frau liber tuturor poftelor, Pepe a reusit sa ii aduca zambetul pe buze unei romance stabilite de ani buni in Italia. Fana inraita a cantaretului latino, femeia s-a emotionat pana la lacrimi de intalnirea cu unul dintre artistii ei preferati.

Deznodamantul escapadei din Sicilia a concurentilor de pe Vaporul iubirii il aflati duminica, de la 20.20, la Antena 1, intr-un show fierbinte, care pune audientele pe jar, editie de editie.

Ultimele știri