Antena Căutare

Doru Todoruţ de la Deepcentral va cânta la “Forza Zu-cel mai mare concert din România” şi pentru rudele sale

Pe 17 mai, de la ora 19.00, Zu TV va transmite, în direct, de pe Cluj Arena, “Forza Zu – cel mai mare concert din România”. Este cel de-al treilea an când Radio Zu organizează eveniment de o asemenea anvergură.

Pe 17 mai, de la ora 19.00, Zu TV va transmite, în direct, de pe Cluj Arena, “Forza Zu – cel mai mare concert din România”. Este cel de-al treilea an când Radio Zu organizează eveniment de o asemenea anvergură.

Mihai Morar şi Daniel Buzdugan sunt prezentatorii grandiosului concert. Peste 30 de artişti din ţară vor face spectacol pe scena celui mai mare concert din România, iar formaţia Deep Central este parte din el. “Venim cu mare drag la Cluj, la Forza Zu. Suntem onorați, ca de fiecare dată, de invitație. Suntem pentru a treia oară la concertele Forza Zu, însă anul acesta este puțin diferit, e cel mai mare concert din România. E o idee extraordinară să faci un eveniment de asemenea amploare în România, care să pună în valoare artistii români. Pentru că și noi, artiștii din România, avem nevoie de așa ceva. Noi vom cânta cu siguranță “Sus, până la cer”, pentru că oamenii o știu foarte bine, dar și “O stea”. Și abia aștept să ajung la Cluj, mai ales că ai mei sunt de aici: tata e chiar din Cluj, iar mama din Alba, ardeleni amândoi... Am rude aici, deci voi fi printre ai mei”, spune Doru Todoruţ de la Deepcentral.

Vezi concertul "Forza ZU" la AntenaPlay.ro!

De mică era frumoasă. Cum arăta Roxana Ionescu în copilărie... SHOW! David a ridicat în picioare juriul "Next Star"!...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x