Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la circ
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Ela Craciun si Fundatia Mereu Aproape au grija ca micutii nevoiasi sa inceapa scoala cu bine

“Trimite un copil la scoala” este o actiune a campaniei „Vreau sa fiu demn” desfasurata de Ela Craciun, ambasadorul campaniei impreuna cu Fundatia Mereu Aproape. Copii mai putini norocosi care se pregatesc sa inceapa scoala vor fi ajutati sa primeasca rechizite, manuale si carti, astfel incat ghiozdanul lor sa fie pregatit cu tot ce trebuie pentru un an scolar plin de rezultate bune.

In acest sens, actiunea este sustinuta cu rechizite de Diverta, iar Editura All doneaza manuale scolare, carti si materiale auxiliare. Toate acestea vor ajunge catre copii din toata tara care se afla in familii cu conditii precare dar care isi doresc sa traiasca demn. Oricine poate ajuta si poate darui o bucurie unui seaman. Cazurile implicate in aceasta campanie sunt facute publice pe site-ul http://fundatiamereuaproape.ro/vreau-sa-fiu-demn/.

”Suntem foarte aproape de inceperea noului an scolar, moment important pentru parinti si copii. Le pregatim ghiozdanul cu carti, caiete, rechizite, le pregatim uniforma si ne straduim sa nu le lipseasca nimic. Și totusi... mai avem o datorie civica: oare toti copiii sunt pregatiti la fel de bine, sau macar bine, pentru a impartasi aceeasi bucurie? Cu totii stim ca nu toti parintii au posibilatea financiara sa-si pregateasca copiii de scoala si va chemam pe dumneavoastra, pe cei cu posibilitati, pe cei carora va pasa de copiii societatii noastre, sa le dam o sansa. Șansa de a invata, sansa de a se bucura, sansa de a se integra in societate.”, a declarat Ela Craciun.

Ela Craciun, prezentatoarea stirilor matinale din weekend de la Antena 3 a devenit ambasador al campaniei ”Vreau sa fiu demn”, un proiect special initiat de Fundatia Mereu Aproape. ”Vreau sa fiu demn” este o campanie sociala destinata romanilor care nu cer, ci vor sa traiasca! Adresata parintilor care nu au, dar daruiesc in fiecare clipa copiilor lor modestie si spirit. Acelor copii care nu stiu ce este un mar, un televizor sau o tara, pentru ca nu l-au mancat, nu l-au vazut, nu au strabatut-o.

Telespectatorii o pot urmari pe Ela Craciun in fiecare sambata si duminica, incepand cu ora 6 dimineata prezentand stirile la Antena 3. Incepand din aprilie, Ela este prezenta si in blogosfera romaneasca. Pentru o incursiune pe blogul Ela Craciun, cititorii trebuie sa acceseze linkul urmator: www.elacraciun.ro.

Recomandari