Căutare Live

Fanii „Mireasă pentru fiul meu” au avut parte de o super surpriză! Doi foști concurenți se pregătesc să devină părinți!

Doi foști concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu” au decis să devină părinți!

Doi foști concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu” au decis să devină părinți!

Și se pare că pregătirile sunt în mare toi, căci cuplul format din Alexandra și Florin învață tot ce trebuie pentru a crește un copil.

Ba mai mult decât atât, Alexandra a făcut recent o postare pe pagina sa de socializare cu o poză cu un bebeluș amuzant, semn că deja a început să aibă veleități de mămică.

Postarea conţine o fotografie de tip GIF cu un bebeluş la masă, care, tipic copiilor mici, nu vrea să mănânce. Mai apoi apare cum părintele îi îndreaptă o ciocolată spre gură, dându-i iute de fapt, mâncărica.

"Aşa păcăleşti pe bebe să mănânce", a scris Alexandra în descriere.

Adio, visul frumos s-a terminat?! Cel mai iubit cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a destrămat? „Unde-i v... Surpriză de proporții pentru fani! Ce face Denisa de la „Mireasă pentru fiul meu”, la o lună de la ieșirea din competiți...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri