Căutare Live

Florin de la ”Mireasă pentru fiul meu”, în lacrimi. Ce l-a făcut să plângă pe Don Juan-ul care a fugit din Casa Mireselor?

Florin, fost concurent în sezonul cinci al show-ului matrimonial Mireasă pentru Fiul Meu, a fost, miercuri după-amiază, pentru ultima oară în Casă în care a stat timp de două luni.

Florin, fost concurent în sezonul cinci al show-ului matrimonial Mireasă pentru fiul meu, a fost, miercuri după-amiază, pentru ultima oară în Casă în care a stat timp de două luni.

Florin a mers în platou, așa cum au făcut și ceilalți opt concurenți care au ales să părăsească emisiunea, unde a vorbit cu Mirela Boureanu Vaida pentru ultima oară. Vizibil emoționat, acesta a avut lacrimi în ochi când a revenit în Casa Mireselor.

Reamintim că luni, nouă concurenți au ales să părăsească showul. Florin a fost ultimul concurent chemat în platoul Mireasă pentru Fiul Meu 2016. „A venit clar pentru un câștig, era gata chiar să-l și ia. Probabil că odată cu ieșirea lui din casă, mulți au fost descumpăniți, pentru că și-au pus în Florin speranțele. Dar el a ales să plece”, a spus Mirela Boureanu Vaida.

Mai apoi, Florin a postat pe pagină să de Facebook un mesaj adresat direct susținătorilor săi de afară, cărora le promite că le va fi recunoscător, dar prin care își arată oarecum regretul că s-a despărțit de concurenții MPFM 5.

„Nu am cuvinte să descriu această despărțire, pot spune că este doar o despărțire de această casă.. insă voi încerca să fiu cât se poate de activ și recunoscător cu fiecare dintre voi, să va demonstrez că îmi pasă de fiecare în parte și de tot ceea ce ați făcut pentru mine”, a scris Florin.

De altfel, Florin s-a întâlnit cu câțiva susținători, iar întâlnirea a fost una emoționantă.

„Astăzi de la ora 20:00, am văzut cu câteva din sustinătoare le mele..este o senzație frumoasă să fii plăcut de atâta lume.Vreau să le transmit celor care sunt departe, și poate ar fi vrut să mă cunoască, care muncesc pentru o viață mai bună, că îi respect și că deși nu a ți fost prezenți gândurile mele bune către voi nu au lipsit…va doresc tuturor putere de muncă și o viață cât mai usoară. ..vă pup,o seară plăcută” a scris Florin.

Ce se întâmplă în aceste momente cu concurenții descalificați de la ”Mireasă pentru fiul meu”! Replici acide și jigniri ... Juraţii „iUmor” au decis cine e şeful...
Parteneri
Cum vei fi cerută în căsătorie în funcție de zodie. Află ce surprize ți-au pregătit astrele
Catine.ro
Ultimele știri
x