Căutare Live

FOTO! Au uitat de tot! Florin şi Alexandra de la "Mireasă pentru fiul meu", ipostaze fierbinţi după ce au aflat că rămân casă

Florin şi Alexandra de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-au etalat sentimentele în văzul tuturor, după ce susţinătorii lor au votat ca aceştia să rămână în competiţia matrimonială.

Florin şi Alexandra de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-au etalat sentimentele în văzul tuturor, după ce susţinătorii lor au votat ca aceştia să rămână în competiţia matrimonială, scrie spynews.ro. De la săruturi fierbinţi în living până la ipostaze tandre în dormitor, cei doi îndrăgostiţi nu s-au abţinut de la nimic.

Ce doi au reuşit să-i convingă pe susţinători că povestea lor de dragoste merită atenţie, aşa că le-au mai acordat o şansă în cadrul competiţiei.
Mireasă pentru fiul meu. După ce au aflat că îşi pot despacheta bagajele, Alexandra şi Florin s-au relaxat și nu s-au mai dezlipit unul de celălalt.

Imaginile surprinse de camere au făcut furori pe internet, amândoi uitând parcă de faptul că sunt filmați.

Vezi imaginile compromițătoare AICI!

Cum arată cuibușorul de nebunii al unui cuplu de la „Mireasă pentru fiul meu”! Cei doi au arătat totul!... Cea mai nebună seară. Momente tensionate la iUmor. „De ce le faci rãu? Îi vede o ţarã întreagã!”...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri